Rimini piac és vásárlás

Rimini piacáról érdemes bővebben is beszélni, mivel eléggé nagy a választék és rengeteg lehetőség adott, természetesen elég változó áron.

Amennyiben szeretnél bevásárolni alap dolgokat, vagy főzéshez, ha esetleg olyan szállásod lenne, ahol megteheted ezt, akkor nagyon jó lehetőség lehet számodra a Conad márkaboltok, mely olyasmi, mint nálunk a Tesco, mely saját címkézett termékeket is árul az adott helyhez képest meglehetősen olcsón. Rengeteg dolgot vásárolhatsz magyar árakhoz képest se túlzóan drágán.

Conad boltok pontos címmel Riminiben:

VIA PINTOR 7-A
VIA TIBERIO 32
VIA ALESSANDRO SERPIERI 12 (óváros)
VIA LIBERO MISSIRINI 1
VIA CASTELFIDARDO 15-21 (óváros hal- gyümölcs piac mellett)
VIA ENNIO COLETTI 57
VIA TRIESTE 34
VIA EUTERPE 3-A
VIA FOSSE ANGOLO VIA SAFFI 65
VIALE TRIPOLI, 178
VIA MARECCHIESE 262
VIA DARIO CAMPANA 4
VIA CADUTI DI NASSIRIYA 20
VIA CAPPELLINI 1 (sétáló utca)
VIA BIDENTE 14
VIA DELLA FIERA 2/A
VIA VESPUCCI 131 (sétáló utca)
VIA MARZABOTTO 33

A másik lehetőség Riminiben az utcákon található gyümölcsök, zöldségek, italok megvásárlása, mely nagy szükség esetén jó lehetne, de nem ajánlom, egyszerű üdítőknél, ami a Conadban fél euró, addig az utcákon 3,5 euró(vagyis kb 1000+ ft).

Gyümölcs és hal piac Riminiben:

VIA CASTELFIDARDO 15-21 címet érdemes megjegyezni, hiszen itt található a város gyümölcs és hal piaca is. Sajnos képet nem igazán lehet készíteni, mivel még az árusok se engedik a fényképező használatát, így inkább maradnék a puszta tényeknél. Halak nagy része nagyon jó áron megvásárolható és érdemes is venni, ha haza tudod szállítani.

Ruha piac:

Szerdán és szombaton kora délutáni óráig beszélhetünk Riminiben piacról, mikor is a Cavour tér és környéke átváltozik egy csapásra és a megszokott teret elárasztják az olasz divat kellékei.

rimini-hal-gyumolcs-ruha-piac

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vatikán Múzeum

A Vatikán Múzeum (olaszul: Musei Vaticani) Vatikán városában(államában) található és több kisebb múzeumot foglal magában. Az itt található gyűjtemény a világ legértékesebb Rómához kapcsolódó gyűjteménye, mely már az ókortól kezdve felhalmozott régészeti kincseket mutatja be a látogatók számára. Felsorolni is nehéz az itt található népekkel foglalkozó kincseket, így ezt meghagyom mások számára, mert ehhez egy […]