Fiabilandia vidámpark

A Fiabilandia vidámparkot, mely Rimini és Riccone között található, 1966-ban építették. Ez volt Olaszország első vidámparkja, mely később a gyerekek mesevilága lett. A parkban több, mint 30 helyszín található. A legnépszerűbb ezek közül Merlin, a varázsló kastélya, ahol a kis vendégek felfedezhetik a varázshasználók világát bagoly formájú kocsikban.

Nem érdemes kihagyni Peter Pan partját sem, mely a mese legendás szereplőit vonultatja fel. Ismertesd meg a gyerekekkel Sohaország és Hook kapitány legendáját, mely garantált szórakoztatást kínálhat a fiatal lurkók számára.

fiabilandia rimini

Fiabilandia vidámpark Rimini

Akik egy picit másfajta kalandra vágynak azoknak ajánlatos az Arany bánya nevű rész, ahol izgalmas utazásban lehet szerencséje a résztvevőknek. Gyorsan száguldó autókkal lehet végigsüvíteni egy olyan bányán, mely tele van dinamit hordókkal, lélegzetelállító ösvényekkel és alagutakkal.

Fiabilandia felnőttek számára is rengeteg szórakoztató lehetőséget kínál, így míg a gyerek szórakozik, addig se kell senkinek se unatkozni, hiszen rengeteg elképesztően tehetséges akrobatákat, kötéltáncosokat és más artistákat figyelhetünk a nap bármely órájában, akik élő show-t tartanak mindenki számára.

Pontos cím és elérhetőség a Riminiben található Fiabilandia vidámparkról.
Tel: 0541/372.064
Fax: 0541/378.662
www.fiabilandia.net
fiabilandia@fiabilandia.it

Via Cardano, 15
47900 Rivazzurra di Rimini

Jegyárak 2013-ban:

Teljes árú jegy: 23 €

Csökkentett (gyermekek 3 éves kortól 130 cm magasságig): 16 €

Csökkentett jegyárú: 65 év felett: 20 €

Csoportok számára (minimum 25 fő): 14 €

Vegyes csoportok ( nem szervezett vezetővel, foglalás esetén , legalább 25 fő) : 16 €

Iskolai csoportok: 10 €

Óvoda csoportok számára (3 évnél fiatalabbak): 6 €

Amennyiben egy méternél kisebb és 3 évnél fiatalabb, akkor ingyenes a belépés.

fiabilandia rimini1

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vatikán Múzeum

A Vatikán Múzeum (olaszul: Musei Vaticani) Vatikán városában(államában) található és több kisebb múzeumot foglal magában. Az itt található gyűjtemény a világ legértékesebb Rómához kapcsolódó gyűjteménye, mely már az ókortól kezdve felhalmozott régészeti kincseket mutatja be a látogatók számára. Felsorolni is nehéz az itt található népekkel foglalkozó kincseket, így ezt meghagyom mások számára, mert ehhez egy […]