Colorado Bend State Park

A Colorado Bend State Park remek szórakozás lehet vadvilágot kedvelők számára, akik nem riadnak vissza a primitív eszközök használatától. A parkban jelenleg kempingezés, túrázás, evezés, barlangászás, mountain bike-ozás, úszás, madár- és vadvilág megfigyelés lehetséges, idegenvezetővel is. Az állami parkban lehetőség van 52 km-es vad utat bebarangolni, ahol mindenki megtalálhatja a maga számára kihívással kecsegtető utakat.  A Coloradoi kanyar állami parkot a lassú mozgású víz jellemzi a leginkább, amely egy lélegzetelállító canyonon halad keresztül. Az evezés szerelmesei a folyó minden egyes szegletét bejárhatják a természeti körülményekhez igazodva. Amikor a Buchanan-tó vízszintje eléri az átlagos szintet, akkor a folyó az nagyobb csónakok számára is használható lesz  körülbelül 10 kilométer erejéig. Érdemes figyelni a sok hordalékra, amely a folyón elég gyakori, így okozhat némi nehézségeket a természet szerelmeseinek. A parkban lehet bérelni kajakokat, ha esetleg szeretnénk felfedezni  folyón keresztül a Coloradoi kanyar állami parkot.

 Gorman vizeses Colorado Bend State Park. Bend

Milyen programokat kínálnak az ide látogatóknak?

Gorman Falls Tours: A Gorman vízesést lehet közelebbről megtekinteni vadőri segítséggel. Ez egy körülbelül 2-3 kilométeres szakaszt jelent.

Wild Cave tours: Egy remek lehetőség a barlang szerelmeseinek. Ha szereted, hogy ha piszkos a ruhád és küzdeni kell azért, hogy láthass valami szépet, akkor ez a túra neked való. A vadőrök olyan helyre vezetnek el, ahova csak a legbátrabbak merészkednek. Rengeteg mászás, csúszás és erőfeszítéseknek köszönhetően hatalmas föld alatti csarnokokat fedezhettek fel.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vatikán Múzeum

A Vatikán Múzeum (olaszul: Musei Vaticani) Vatikán városában(államában) található és több kisebb múzeumot foglal magában. Az itt található gyűjtemény a világ legértékesebb Rómához kapcsolódó gyűjteménye, mely már az ókortól kezdve felhalmozott régészeti kincseket mutatja be a látogatók számára. Felsorolni is nehéz az itt található népekkel foglalkozó kincseket, így ezt meghagyom mások számára, mert ehhez egy […]