Adatvédelem

Jogi nyilatkozat

Az utazas365.com zökkenőmentes, egyértelmű használata miatt szükséges az alábbi tájékoztató tudomásul vétele. Kérlek, amennyiben nem értesz egyet az alábbiakkal, ne nyisd meg weboldalunkat!

Az utazas365.com weboldalon négyféle tartalommal találkozhatsz:

  1. felhasználók által létrehozott tartalmakkal (hozzászólások, fényképek);
  2. utazási szolgáltatásokkal (szállásfoglalás, utasbiztosítás, egyebek);
  3. a szerkesztőség által összeállított tartalmakkal (linkgyűjtemények, útvonaltervező, időjárás jelentés, egyebek), valamint
  4. reklámokkal (bannerek, szöveges hirdetések).

Alapelv:

Az utazas365.com minden ésszerű erőfeszítést megtett annak biztosítására, hogy a weboldalain közölt minden információ pontos legyen feltöltése időpontjában. Ennek ellenére az utazas365.com sem kifejezetten, sem ráutaló magatartással nem vállal szavatosságot a jelen weboldalon keresztül nyújtott információkért, tekintettel arra, hogy az utazas365.com-nak nem áll módjában ellenőrizni sem a felhasználók által létrehozott tartalmakat, sem a külső partnerei/ hirdetői által nyújtott szolgáltatások minőségét, megtörténtét. Mindazonáltal törekszik arra, hogy valamennyi téren megbízhatóságot nyújtson.

Az utazas365.com folyamatosan figyelemmel kíséri, adott esetben moderálja a felhasználói tartalmakat. Együttműködő partnereinket, hirdetőinket a legnagyobb körültekintéssel választjuk ki, különösen indokolt esetben pedig azonnal megszüntetjük az együttműködést.

Az utazas365.com fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. Az utazas365.com nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos, illetve hibamentes lesz.

Az utazas365.com kifejezetten kizárja a weboldal, illetve az elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett, vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérthetőségből eredő károkért és/ vagy veszteségért való felelősséget.

Az utazas365.com nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez az utazas365.com weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

Tehát: az utazas365.com semmilyen, a honlapon szereplő tartalom/ szolgáltatás kapcsán nem vállal felelősséget, de kérünk, minden esetben jelezz nekünk, ha az oldal működésében, a szolgáltatások során, vagy a tartalmakban problémát, hibát tapasztalsz, és minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy orvosoljuk.

Adatvédelmi szabályok

Az utazas365.com bármely – a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben bármely személyes adatodat eljuttatod az utazas365.com-hoz, ezzel hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy azt az utazas365.com nyilvántartsa és kezelje.

Szerzői jogok

Az utazas365.com weboldalon található egyedi tartalmakat másolni, üzleti célokra felhasználni tilos.

A Te weboldalra feltöltött tartalmaid (hozzászólások, egyebek) esetén engedélyezed, hogy azokat az utazas365.com weboldalt üzemeltető szerkesztőség a honlap részeként saját belátása szerint, és korlátlan ideig használja, vagy törölje, valamint a honlap egységes részeként bármiféle ellenszolgáltatás, és kikötés nélkül értékesítse.

Felhívjuk figyelmed, hogy a honlap fentiektől eltérő használata esetén utazas365.com minden tudomására jutott jogsértéssel szemben fellép.

Vatikán Múzeum

A Vatikán Múzeum (olaszul: Musei Vaticani) Vatikán városában(államában) található és több kisebb múzeumot foglal magában. Az itt található gyűjtemény a világ legértékesebb Rómához kapcsolódó gyűjteménye, mely már az ókortól kezdve felhalmozott régészeti kincseket mutatja be a látogatók számára. Felsorolni is nehéz az itt található népekkel foglalkozó kincseket, így ezt meghagyom mások számára, mert ehhez egy […]